Nieuwbouw

Bouwen is een zaak van vertrouwen: zo klinkklaar is het.
Wanneer u met J.B.T. Wiggerts Bouw het bouwtraject in gaat, heeft u aan ons een betrokken en veelzijdige partner. In elke fase van de doorlooptijd.

Dit begint bij de hulp die wij u bieden bij het uitdenken en uittekenen van uw project. Indien gewenst (en nodig) vragen wij tevens uw bouwvergunning aan.
Vervolgens: de uitvoering. Met raad en daad staan wij voor u klaar. Van de fundering tot en met het metsel- en stucwerk, het aanbrengen van elektra, het leggen van vloeren en alle voorkomende loodgieterwerkzaamheden (aanleg van gas- en waterleidingen, riolering voor badkamer/toilet en het aansluiten van cv-ketel, radiatoren en vloerverwarming).

Klik op een foto album om de foto’s te bekijken.

Vanzelfsprekend mag u rekenen op een nette, professionele afwerking.

U als opdrachtgever blijft te allen tijde invloed uitoefenen op de uitvoering van de werkzaamheden. Mogelijk voorkomende tussentijdse wijzigingen zijn gemakkelijk in overleg door te voeren, door onze flexibele werkhouding en aanpak.

Denkt u aan een garage, berging, hobbyruimte, gastenverblijf, of…? U heeft de woonwens – wij realiseren!
Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via telefoonnummer: 06 46 13 50 33, of om direct de mogelijkheden te bespreken!

 
 

Eiken tuinhuis 
Nieuweweg Eemnes

Terras met overkapping
Laarderweg Eemnes